Charitable toys donation for kids. Toys donations box isolated on white background. Vector Illustration

Fedezd fel az adakozás örömét !

Colibri Club tagjaink közül sokan adományokat nyújtanak vagy üzleti vállalkozásba kezdenek a megkeresett bevételből.  

Miért? 

Azért tetszik sokaknak ez az adakozó program, mert szabadon dönthetnek arról, hogy kiket és milyen módon szeretnének támogatni.

Hogyan? 

Teremts a saját StartUp ötletedhez forrást vagy erősítsd a kapcsolataidat, segítsd környezetedet, növelj forgalmat kedvenc termékednek.

A Colibri Club újra gondolta az adománygyűjtést, és létrehozott egy közösségi programot.

A közösség tagjai mindenki nyer alapon Qponokat gyűjtve tudnak egymásnak pénzt termelni-teremteni. 

Az összegyűjtött Qponokat beválthatod utalványokra, amiket a piacterünkön és a partnereink elfogadó helyein elkölthetsz.

Minden megvásárolt Qpon után a Colibri Club automatikusan segít az általa és a Club tagok által megjelölt szervezeteknek,családoknak.

Ezekről a segítségekről minden esetben visszajelzést adunk, hogy a támogatás tényleg oda jutott ahová azt a tagok szerették volna küldeni.

Így segítettünk már az apci torna egyesületnek gyermek foci cipőkkel, Lőrinci és Jászfényszaru  állatmenhelynek állateledelekkel, sok család kapott vitamin, és élelmiszer ajándékcsomagot továbbá,több Clubtagunk végzett el különböző tanfolyamokat, amivel saját vállalkozást indított.

Ezek több száz ezer forint értékű támogatások.

Ezekről a segítségekről minden esetben visszajelzést adunk,hogy a támogatás tényleg oda jutott ahová azt a tagok szerették volna küldeni.
Tagjaink közül sokan további adományokat nyújtanak a megkeresett bevételből. 
Azért tetszik sokaknak ez az adakozó program, mert szabadon dönthetnek arról, hogy kiket és milyen módon szeretnének támogatni.
 
Megjegyzésben a rendelés leadásakor megírhatod kit és milyen szervezetet szeretnél támogatni.

Kattints a gombra, és vásárold meg az első saját a 20.000 Ft értékű adakozó Qponodat, válasz egy küldetést és tegyél jót ezzel valaki másnak is.

Colibri Club
Close Panel