Adakozó Qpon visszatérítésének tájékoztatója

QH 1 db Qpon pozíció: 70 db ot össze kell gyűjteni ha ez összegyűlt, visszatérítésként jár a 200€-t.
Nem egyedül kell összegyűjteni a 70 Qpont, ez egy program, közösen gyűjthetitek a Qponokat.

Programot folyamatosan töltjük, pozíciók elhelyezésének határidejét a programszervezők határozzák meg pl. biocom, farmasi, starlife, colibri club. Aminek határidejéről tájékoztatják az adakozókat.

További részleteket Webirodádban /Qpon beállítások menüpont alatt találsz.

A következő képek bemutatja Gyurkó Péter VIP  tagunk aki meglepte a Lőrinci és Jászfényszaru Menhelyet egy nagyobb csomaggal 🙂

Az egyik  videón pedig az Apci tornaegyesület kapott egy adományt.

A másik videó magáért beszél :

Legyél Te is adakozó !

 

Örömmel tájékoztatlak, hogy elindult az adakozó programunk, aminek a leírását és működését ebben a levélben ismerheted meg.

Adakozó Qpon tartalma:

Névre szóló elismerő oklevél

1Db QH Qpon

1 VM aktivitási pont

1 aktivitási pont

Direkt bónusz 5€

50 ajándék pont a vásárlónak

termék felajánlás

Adakozó program célja:

Üzleti cél: termékek/szolgáltatások promótálása: termékek szélesebb körben való megismertetésének lehetősége és kipróbáltatása új fogyasztókkal. Hiszen az adakozó Qpon-nal olyan emberekhez jutnak el termékek, szolgáltatások, akik a pandémia miatt most nem engedhetnék meg maguknak, egyébként pedig potenciális fogyasztók lehetnének. Tehát általatok, adományozás útján jutnak ingyen értékes termékekhez. A Qpon megvásárlásával 55€ kedvezmény utalványhoz jutsz melyet a piactéren keresztül kedvezmény beváltás formájában tudsz felhasználni, amennyiben vásárolsz a piacterünkön további termékeket.

Üzleti cél: ha az adakozó Qpon által nagyobb bevételre szeretnél szert tenni: A colibri Club  megtakarítási programján keresztül a Qpon árának többszörösét kereshetik vissza a vásárlók. Akik csatlakoznak a programszervezői csapathoz és saját adakozó csapat építésbe kezdenek, nekik ez egy folyamatos bevételi lehetőség. Hiszen a Qponok darabszáma után visszatérítés jár, ajándékutalvány az ajánlói szintű clubtagoknak, további jutalékot kaphatnak az aktív promoter tagok. 55 € értékű Qpon visszatérítése: 150€ Colibri ajándékutalvány (elérés webiroda/CC ajándékutalvány belső egyenlegre íródik jóvá) a megfelelő számú Qponok után (35/35), és 50€ további jutalék ha az illető rendelkezik aktív promoteri tagsággal. A szervezőknek havi bevételt biztosít a teljes csoportjuk után kapott aktivitási pont.

Segíteni másoknak és adakozóvá válni: nem csak hétköznapi értelemben vett adományozásról van szó, hiszen a Qponok bevételéből sokak egy üzleti vállalkozás kezdőtőkéjét tudják összegyűjteni

Összefogás: közösen dolgozni egymás céljaiért

Ha érdekel mi az kedvezményutalvány kattints ide

Hogyan biztosítja a havi bevételt? kattints ide

 

Az Aktivitási pontok a VM mentor programba tagjainak havonta jutalékot biztosít. Jelentkezz Te is a VM Mentor programba, építsd fel a havi passzív jövedelmed!

Ha szeretnél az aktivitási pontok után bevételt kapni és szervező lenni, Te is megszervezheted a saját adakozó csapatodat, hogy minél hamarabb meglegyen a 70 db Qpon pozíció és az érte járó visszatérítés.

1. lépés:  Jelentkezz az info@colibriclub.hu e-mailen.

Ha van saját MLM üzleted, akkor az általad eladott Qponokban lévő termékrendeléseket te saját webirodádban adjuk le. Ezzel forgalmat növelünk az MLM üzletednek és segítjük a karrieredet!

Ha nincs MLM üzleted akkor is lehetsz szervező és lehet saját programod, meghatározhatsz az ismeretségi körödben bárkit vagy bármilyen szervezetet akiket szívesen támogatnál az általad összegyűjtött termékekből.

2. lépés: jelentkezned kell a webirodádban VIP mentorprogram bronz szintjére.

Elérés: bejelentkezés után/webiroda/VIP mentor program/jelentkezem a programba.

Colibri V.I.P. mentor program leírása

Ha szeretnél csatlakozni és megvásárolni az első Adakozó Qponod kattints ide

 

 

Ha szeretnéd ajánlani ismerőseidnek a programot, ide kattintva elérheted a tovább küldhető üzenetet

Korábbi Colibri Club adakozások – közreműködő: Gyurkó Péter

Apci Torna egylet

Kutyaszív alapítvány

Lőrinci Kutyahűség alapítvány

Az Adakozó Qpon bevételéből a Teremtő fény Kulturális és Sport egyesületet is támogatja a Colibri Club.

 

Az egyesület másodlagos célja az esélyteremtés biztosítása kortól, nemtől, szociális helyzettől, etnikai hovatartozástól függetlenül a tehetségkibontakoztatás támogatása által, különös figyelmet fordítva a hátrányos helyzetű, perifériára szoruló sajátos nevelési igényű csoportokra, egyénekre és képviselőikre, valamint a gyermekét, gyermekeit egyedül nevelő szülők, a fogyatékos, halmozottan fogyatékos gyermeket nevelő családok, valamint a hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetben élő családok támogatása kulturális, művészeti és oktatási programok keretében.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a program keress nyugodtan telefonon.

Sikeres hetet kívánok!

Bodnár Péter

06 70 397 6888

Colibri Holding Kft, 2724 Újlengyel, Határ Út 12 , Hungary